Keresés...

Szingapúri piaci lehetőségek

2016. augusztus 30-án, Dr. Pakucs János a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke bemutatkozó látogatáson fogadta Vitényi Pétert, Magyarország szingapúri külgazdasági diplomatáját. A megbeszélés során áttekintették a szövetség tevékenységét és a szingapúri piac kínálta lehetőségeket, különös tekintettel a kutatás-fejlesztés és innováció területére.

A magyar-szingapúri kapcsolatokon belül kiemelt célkitűzés a kutatás fejlesztés és innováció területén való együttműködés kiszélesítése, a magyar innovatív technológiák szingapúri piacon való megjelentetése. Szingapúr a világ egyik legbefogadóbb országa az innovatív technológiai megoldások terén, jelentős szellemi tulajdon védelmi és pénzügyi központ, folyamatosan megújuló infrastruktúrájával és fizetőképes fogyasztói társadalmával komoly növekedési lehetőséget kínál az innovatív vállalkozások, start-upok részére.

Vitényi Péter bíztatja azokat a magyar vállalkozásokat, akik Dél-kelet Ázsiában terjeszkednének és nemzetközi színtéren is versenyképesek és innovatív technológiai megoldásokkal rendelkeznek, elsősorban a mobil megoldások, big data, biotechnológia, medical IT, robottechnológia, smart city koncepciók és vízkezelés területén, lépjenek kapcsolatba Magyarország szingapúri Nagykövetségével az alábbi elérhetőségeken: Embassy of Hungary in Singapore 250 North Bridge Road, 29-01 Raffles City Tower, Singapore 179101, tel: +65 6883 0882, e-mail: mission.sin@mfa.gov.hu, www.mfa.gov.hu/emb/singapore

Szingapúri piaci lehetőségek
 
Elejére!